Együttműködés a geotermális energiáért

Együttműködés a geotermális energiáért
Ilfov és Bihar megye közösen törekszik a geotermális energia hasznosítására. Az együttműködésről partneri szerződést kötöttek.


A Nagyváradi Metropolisz-övezet Fejlesztéséért Egyesület és az Ilfov Megyei Tanács képviselői együttműködési szerződést írtak alá azzal a céllal, hogy a két intézmény közösen törekedjen a geotermális energia adta lehetőségek kiaknázására. Az egyezményt ellátta még kézjegyével az ISOR Iceland GeoSurvey nevű szervezet (Izland, Norvégia és Lichtenstein képviseletében), mint a romániai felek támogatója. Mindhárom aláíró vállalta, hogy mindent megtesz a többiekkel együtt a cél elérésére. Utóbbiak között szerepel a Románia és Izland közötti együttműködés erősítése, a tapasztalatcserék kialakítása, illetve tudatosítani a romániai résztvevőkben a geotermális energia hasznosításának fontosságát.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .