Egyelőre csak a bizonytalanság biztos

Egyelőre csak a bizonytalanság biztos
Bihar megye – Szerdán este tartott gyűlést az Érmihályfalvi Unirea labdarúgó klub vezetősége, melyen megerősítették funkciójában Fele Attila elnököt, aki nem sok biztos dolog birtokában tud terveket szőni.

A negyedik ligás gárda vezetőségi ülésén a testület tagjai mellett részt vettek a Helyi Tanács illetékes szakbizottságának tagjai, illetve Csűri Sándor  edző is. Gyakorlatilag újraválasztották az eddigi vezetőséget , ezek szerint Fele Attila  maradt az elnök, Pap László  alelnök, Kovács Zoltán  tiszteletbeli elnök, vezetőségi tagok: id.dr.Lunczer János, Sütő Zoltán, Csengeri Csongor, Szabó Zoltán. Döntöttek arról, hogy bővítik a grémiumot, helyet adva a támogatónak (ez gyakorlatilag Kiss Sándor  vállalkozót vagy megbízottját jelenti), a szurkolók képviselőjének (akit azok maguk közül választanak ki), illetve olyan személy(ek)nek, aki(k) a napokban kibocsátott támogatási jegyek vásárlásával tanuságot tesz(nek) elkötelezettségükről.

Hétfőn kezdik a felkészülést

Mint arról beszámoltunk, a támogatási jegyek  már jegyezhetőek/vásárolhatóak, ám az ebből származó bevételekkel egyelőre nem lehet számolni, mint ahogyan a támogató sem nyilatkozott még a pénz dolgában, így pillanatnyilag az önkormányzat támogatása  a biztos. Ez azonban nem elegendő alap a tervezéshez, így nem lesz könnyű dolga, amikor hétfőn a március 13-i bajnoki rajtra a felkészülést megkezdő játékosok elé kell állnia, mondta Fele Attila. Bíznak benne, hogy a körülmények adottak lesznek ahhoz, hogy továbbra is a bajnoki cím  megszerzése lehessen a cél, ezért a keret 2 – 3 játékossal történő erősítését is tervezik. Szerdán délután a csapat is találkozót tartott, ezen az ősszel szerepelt játékosok  mindegyike megjelent, ketten igazoltan hiányoztak.

Címkék: , , ,