Együtt Európában

Szatmárnémeti – Európa a mi házunk, ez a címe annak az országos kampánynak, amelynek keretében a szatmárnémeti Eliza Zamfirescu Műszaki Gimnáziumban az Európa Nap apropóján pénteken különböző tevékenységeket tartottak.

A diákok az Európai Unióval kapcsolatban rajzokat, valamint esszéket készítettek, valamint a program szerint a diákok és tanárok a témával kapcsolatban olyan személyekkel beszélgethettek, akiknek „van tapasztalata” ilyen téren. A meghívottak sorában jelen volt Erdei D. István parlamenti képviselő, aki többek között az Európai Parlament felépítéséről, feladatairól beszélt, Kónya László főtanfelügyelő–helyettes pedig az Európai Unió nyújtotta lehetőségekről számolt be — többek között a továbbtanulási lehetőségekről. Ligia Pop, az iskola igazgatónője elmondta, az idei év az Önkéntesség Éve, diákjaik pedig számos, önkéntességgel kapcsolatos tevékenységben vesznek részt.

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .