Egy újabb év a KMDSZ életében

Egy újabb év a KMDSZ életében
A Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) a 2016-2017-es tanév során ismét elindította a Keresztszülő mentorprogramot az elsőéves egyetemisták számára.

A projekt több pár órás találkozóból áll, melyek során rövid képzéseken vehetnek részt a gólyák. A válogató alapján 38 gólyát választott ki a vezetőtanács, akiknek fő feladatuk a projekt keretein belül, hogy tető alá hozzák a 27. KMDSZ Szülinapok című rendezvénysorozatot.

A Szülinapok elsődleges célja a szórakoztatás, de alkalmat nyújt csapatépítésre a leendő diáknapos csapatok számára, illetve a kreativitás és ügyesség fejlesztésére is tökéletes lehetőséget biztosít. A szervezőcsapat számtalan jópofa ötletből válogatott, végül abban állapodott meg, hogy sportprogramokat, kulturális és szórakoztató programokat szeretne megvalósítani. Tervben van rövidfilmvetítés, slam poetry est, street ball és kidobós bajnokság is, de akadálypályára és kincskeresőre is be lehet nevezni. A népzene kedvelőinek táncházzal készülünk és természetesen a programsorozat végén várunk mindenkit a záróbulira.

További információkkal hamarosan jelentkezünk.

Kolozsvár, 2017.03.13.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter