Egy személy meghalt, hárman megsérültek egy bukaresti robbanásban

Fotó: digi24.ro
Fotó: digi24.ro
Felrobbant péntek reggel egy berendezés egy előregyártott építési elemeket előállító bukaresti üzemben. Egy nő meghalt, további három személy megsérült.

A fővárosi rendőrség tájékoztatása szerint hajnali 5 óra 20 perckor történt a robbanás, amelyet nem követett tűz. A helyszínre érkezett mentőcsapatok több személyt evakuáltak az épületből, egy nőre azonban holtan találtak rá, hárman pedig sérüléseket szenvedtek. A rendőrség vizsgálatot indított az eset körülményeinek tisztázására.

A robbanás egyik sérültjének állapota válságos. Az egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint a sérültet a bukaresti egyetemi kórházban kezelik, testfelületének 90 százalékán égett meg, lélegeztetőgépen tartják, és műtéti beavatkozásra van szüksége.

Egy másik sérült ugyanazon kórház plasztikai sebészeti osztályán fekszik, az ő állapota “viszonylag jó” – áll a szaktárca tájékoztatásában. A harmadik sérültet, egy 60 éves nőt a Floreasca kórházban kezelik, első és másodfokú sérülései vannak testének 10 százalékán, ő öntudatánál van, állapota stabil.

www.agerpres.ro

Címkék: , ,