Egy otthon, egy idegenben

Egy otthon, egy idegenben
Bihar megye – Az Érmihályfalvi Unirea hazai pályán, míg a Belényesi Bihorul idegenben szerepel a III.-Liga 19., hétközi fordulójában, kedd délután 17 órától.

 

Az Érmihályfalvi Unirea háza táján feszült hangulatban készülnek a Resicabányai Şcolar elleni hazai találkozóra. A labdarúgók több havi elmaradt járandóságuk miatt elégedetlenek, a klub vezetői pedig több támogatást várnának azoktól, akiknek módjukban áll(na) a helyzet orvoslása, hogy kihasználhassák azt a kedvező állapotot, amikor olyan olyan csapat áll rendelkezésre, amellyel akár páratlan eredményeket is el lehetne érni a labdarúgó harmadik vonalban. Csűri Sándor csupán két játékosát kell nélkülözze: Nistor piros lap miatti eltiltása utolsó meccsét tölti a kispadon, míg Fele Sándor sárga lapok miatti eltiltása ugyan lejárt, de sérülés miatt kétséges pályára lépése. A többiek elvileg hadra foghatók, és a szurkolók bíznak is a három pont otthontartásában.

Borossebesi vendégjáték

A Belényesi Bihorul a Borossebesi Naţionalhoz látogat, és a legutóbbi, hazai pályán elért gólzáporos győzelemmel magabiztosan léphetnek pályára. Igaz, szenvedtek ők már hazai pályán is el meglepő vereséget, de most legalább döntetlenre mindenképpen esélyesek a tabella második helyéről csak gólarányuk miatt leszoruló gárda tagjai a mögöttük 8 hellyel és 14 ponttal lemaradt ellenfelükkel szemben.

Rencz Csaba