Egy gyors szeretkezés: quickie

Egy gyors szeretkezés: quickie
Lehetetlen helyen és a leglehetetlenebb időpontban. Ez a quickie, azaz gyors szeretkezés. Vonatfülkében, autóban, liftben, munkahelyen, konyhaasztalon. Sietős, erotikus, egyszeri, őszinte és megismételhetetlen.

Az emlékezet furcsán működik: a quickie sokkal inkább megmarad az emlékek között, mint a legkéjesebb párnacsata. Mert a két ember ilyenkor spontán, mondhatni gátlástalanul szeretkezik. A vágy másodpercek alatt tör fel, főleg a férfiből. Nem az érzelem számít, hanem a testi vágy.

Miért szereti a férfi?

A legtöbb férfi szerint a gyors szeretkezésnél nincs izgalmasabb. Végre nem ugyanabban az ágyban, nem ugyanúgy. A nemi hormonok bolondot játszanak. Az idő kevés, a vágy heves, a nővel nemigen kell törődni. Nem kell megkérdezni: jó ez neked, drágám? Quickie közben mindent szabad. Ruhát tépni, malacságokat suttogni, a másikat leteperni. A férfi ilyenkor uralkodik a nőn, és ez az érzés számára különösen izgalmassá teszi az aktust. A nőnél általában jobban élvezi a pillanatot.

Miért szereti a nő?

A quickie nem tűr hazugságot, képmutatást. A gyors szerelem nem a józan, nem a számító férfi stílusa. Engedelmes, illedelmes ember ilyenre soha nem vetemedne. Hiszen mit szól a világ? Beléphet a főnök, jöhet a parkoló őre, és akkor aztán oda a karrier, oda a becsület. Kizárólag bátor és szenvedélyes férfi meri nyíltan kimutatni vágyait. Másodszor: minden nő szereti, ha megkívánják. Hiszen ez a legnagyobb bók, ami létezik.

Miért nem szeretik?

Ha a férfi már nem annyira fiatal, biztos, nem mindig sikerülnek olyan gyorsan a dolgok. Fél tehát, hogy felsül. A nőnél pedig a környezet is lényeges szerepet játszik. Sötét lépcsőház, mozi nézőtere, utcai pad esetén nem lehet igazán meghitt hangulatról beszélni. Másrészt számos nő tapasztalata, hogy amit a férfi gyorsan megkap, azt nem értékeli igazán. Tehát amennyiben a nő hagyja magát leteperni, párja becsülését is elveszti ezáltal.