Egy ember megsérült, két autó összetört

Egy ember megsérült, két autó összetört
Nagyvárad – A sietség, a figyelmetlenség, és az elsőbbégadás elmulasztása miatt történt közlekedési baleset csütörtökön a megyeszékhelyen, melynek súlyosabb következményei is lehettek volna.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Nagyváradon a Decebal sugárúton, egy bukaresti rendszámú, leasingben lévő Toyota Auris, és egy bihari rendszámú Dacia. Utóbbit egy 22 éves egyetemista fiú vezette, aki ugyan be volt kötve, befejelt a műszerfalba, s elvesztette az eszméletét. – A Decebal híd irányába tartó Toyota 25 éves vezetője, aki az édesanyjával ült az autóban, le akart kanyarodni a Tuberozelor utcába. Figyelmen kívül hagyta, hogy az ellentétes menetirányú sávban jövőknek van elsőbbségük, s összeütközött a híd irányából szabályosan érkező Daciával – nyilatkozta lapunknak Valentin Panescu, a Bihar megyei közlekedésrendészet munkatársa.

A két autó, főleg a Dacia alaposan összetört, a helyszínre érkezett gyorsmentők kórházba vitték a fejsérülést szenvedett, eszméletét vesztett fiatalembert, aki ugyan magához tért, de a szövődmények elkerülése végett azért benntartották megfigyelésre. Ő egyedül utazott az autóban. A Toyotában ülőknek nem lett bajuk.

Zámbó Sipos Mónika

Címkék: , ,