Egy egészségesebb városért

Egy egészségesebb városért

Nagyvárad – Szeptember 16–22. között zajlik az Európai Mobilitás Hete. Ebbe bekapcsolódva számos, az egészséges életmódot, a mozgást népszerűsítő progamot szerveznek Váradon is.

A cél az, hogy tudatosítsák a lakosságban a kipufogógázok káros hatását, felhívják a figyelmet arra, mennyire fontos a környezet védelme, az autóforgalom visszaszorítása, helyettük környezetbarát közlekedési eszközök, így kerékpárok használata. Ennek velejárója természetesen az is, hogy megfelelő utakat, közlekedési körülményeket biztosítsanak azoknak, akik kerékpárra „pattannak”. A Mobilitás Hete részeként csütörtökön a nagyváradi várkertben összegyűlt gyermekek aszfaltrajzokon keresztül mutatták meg, hogyan is képzelnek el ők egy „egészségesebb” Nagyváradot.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter