Edzőváltás a Nagykárolyi Victoriánál

Fábián Péter vette át a Nagykárolyi Victoria IV. ligás labdarúgócsapat irányítását Bagossy Sándortól. A csapat gyenge őszi szereplésével indokolták az edzőváltást.

Új edzővel a kispadon kezdte meg a felkészülést a bajnoki folytatásra a Nagykárolyi Victoria IV. ligás labdarúgócsapat. Bagossy Sándor helyére ugyanis a „Viki” egy korábbi játékosát, Fábián Pétert ültette le a klub vezetősége. „A csapat őszi gyenge szereplése miatt döntöttünk az edzőváltás mellett. Bagossynak megköszöntünk a munkáját, de szemléletváltásra van szükség. Fábiántól elsősorban a játék javulását várjuk” – mondta lapunknak Pintér József klubelnök.
A 34 éves Fábián 2006–ig volt a Victoria játékosa, az utóbbi években pedig a IV. ligás Kaplonyi Fortuna edzőjeként tevékenykedett. A nevelőklubjánál azt várják el, hogy a B jelzésű csoportban a 2. helyre hozza a csapatot.
Bagossy egyébként nyáron vette át a Victoria irányítását, miután távozott a csapattól Tabi Zsolt. Fábián Péter munkáját Botos Lajos fogja segíteni.
A nagykárolyi együttes – amely a 6. helyről várja majd a bajnoki folytatást – a következő héten napi két edzéssel készül majd a tavaszi idényre. Addig heti 3–4 edzést végeznek a fiúk, szombaton 11 órától pedig első felkészülési mérkőzésüket fogják játszani Mezőteremen, a Szatmárnémeti Olimpia ellen.

A csapat
Alexuţan, Botos, Fábian, Izvoran, Kovács, Kopriva, Condor, Madaras, Puskás, Pereş, Ticle, Vizer, Stier, Pintér Dániel, Pişcorean, Lakatos, Petzer, Roşu, Soprony, Moca, Kraiczár, Szilágyi, Müller, Maxi, Fekete.

Címkék: , ,