Dupláztak a szatmári kadet–röplabdázók

Dupláztak a szatmári kadet–röplabdázók
Elődöntős a Szatmárnémeti ADEP SK–LPS női röplabdacsapata a 15 éven aluliak országos bajnokságában, miután Adrian Pricop edző tanítványai – átgázolva a mezőnyön – csoportjuk első helyén zárt a nagybányai zónadöntőben.

A szatmári lányok egyaránt 3–0 arányba verték a Nagybányai VSK, a Nagybányai 2–es Számú ISK és a Máramarosszigeti ISK együtteseit is. Az ADEP SK–LPS csapatának ez a második idei sikere, ugyanis a 17 éven aluliak bajnokságában is kivívták az elődöntős szereplést úgy, hogy a román szövetség folyamatosan pontokat vont le tőlük, mivel a játékosok nem feleltek meg a korhatárnak (a kadet korosztályhoz túl fiatalok a lányok). „Nagy önbizalmat adnak nekünk ezek az eredmények, hiszen két fronton is elődöntősök vagyunk. A következő cél, hogy a 15 évesek megmérettetésén ismét döntőbe jussunk, sorozatban harmadik alkalommal” – értékelt Pricop, aki a hónap végén egy magyarországi nemzetközi tornán folytatja felkészülését a csapattal.

A nagybányai tornán résztvevő szatmári játékosok: Andreea Maxim, Tania Opriş, Ács Natália, Ádámcsik Daiana, Denisa Mocar, Molnár Alexandra, Vaida Beáta, Alexandra Mişca.