Dragnea Daniel Constantinról: nagyon felbosszantott azzal a nyilatkozatával

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
A szociáldemokrata pártelnököt bevallása szerint felbosszantotta a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) társelnökének, Daniel Constantinnak az a nyilatkozta, miszerint differenciált jövedelemadó bevezetését fontolgatja a kormány.

“Beszéljen ezekről a dolgokról az ALDE pártgyűlésein, ha akar. A koalíció betartja azt a kormányprogramot, amelyet közösen vállaltunk fel. (…) Nagyon felbosszantott az a nyilatkozata. Én azt reméltem, mindenki megértette, hogy ennek a kormányprogramnak az előírásait szigorúan be kell tartani” – mondta Liviu Dragnea az Antena3 televízió kedd esti műsorában.

Daniel Constantin semmilyen minőségében nem tehet ilyen nyilatkozatokat – hangsúlyozta a PSD elnöke, hozzátéve azonban, nem hiszi, hogy rossz szándékai lettek volna ezzel a miniszterelnök-helyettesnek.

Dragnea azt is elmondta, ő maga is a sajtóból értesült arról, hogy Daniel Constantin elutazott Ausztriába sízni, miközben mindenki azon dolgozik, hogy a minimálisra csökkentsék a havazás és a fagy káros hatásait.

www.agerpres.ro