Dolgoznak a váradi Szent László híd felújításán

1Hozzászólás
Dolgoznak a váradi Szent László híd felújításán
A munkálatok kivitelezési határideje, mint arról már korábban beszámoltunk, meghosszabbodott 2016. május 31-ig.

A munkálatokat eredetileg hat hónap alatt kellett volna elvégezni a tavaly szeptemberi kezdéstől számítva, de mivel tavaly december 18. és idén február 8. között a kedvezőtlen időjárás miatt leálltak a munkával, ezért döntött a helyi önkormányzat a kivitelezési határidő meghosszabbításáról.

Az eddig elvégzett munkálatok során feltörték a járdák betonburkolatát, felszedték az aszfaltréteget, elbontották a kőkorlátokat, feltörték a hídfeljárók betonzatát, áthelyezték a kábeleket, ásásokat végeztek a jobb parton a tartófalnál, felszerelték az állványzatot a híd alatt, csiszolták a bal oldali támasztópillért, megjavították a jobb oldali támasztószerkezetet és hídfőt, megerősítették a jobb oldali támasztófalat, megtörtént a hidroizoláció, kialakították a vízelvezetést, felemelték a középső hídtartó szerkezetet, majd a szükséges javítások elvégzése után a szerkezetet visszaengedték a helyére, illetve elbontották a bal parti tartófal harminc százalékát.1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter