Dobogón a tengósok

Dobogón a tengósok
Az országos lábteniszbajnokság keretében két fordulót is rendeztek múlt héten a nagyszalontai Sándor Péter Sportcsarnokban: az egyiken az ifik, a másikon a felnőttek vetélkedtek.

A Nagyszalontai Tengo három ificsapatot is rajthoz állított, s végül ezen együttesek „osztották fel” egymás között a pódiumot. A bajnokság jelenlegi állása, ifik: 1. Tengo I. (Alex Sorean, Bődi Márk, Illyés Gergő, Kelemen Ádám) 87, 2. Tengo III. (Balog Kristóf, Nicolae Anca, Nagy Denis) 57, 3. Tengo II. (Csősz Krisztián, Kelemen Dávid, Denis Purja, Illyés Tamás) 50 ponttal.

A felnőtteknél már jóval szorosabb a verseny, mivel a korábbi fordulóban a Nagyszalontai Tengo játékosai (Georgel Bobiş, Ács Krisztián, Páljános Zoltán, Alex és Vasile Sorean, valamint Bagosi István) csupán párosban tudtak nyerni, viszont a múlt heti verseny során mindhárom számban (egyéni, páros, tripla) diadalmaskodtak, s átvették a vezetést a pontvadászatban. A bajnokság állása: 1. Nagyszalontai Tengo 103, 2. Kolozsvári Victory 101, 3. Ploieşti-i CSU 83 ponttal.