Díszkivilágítás Nagyváradon

1Hozzászólás
A nagyváradi önkormányzat elkezdte felszerelni a városban a díszkivilágítást. Fotó: Alexandru Niţescu
A nagyváradi önkormányzat elkezdte felszerelni a városban a díszkivilágítást. Fotó: Alexandru Niţescu
A nagyváradi önkormányzat elkezdte felszerelni a városban a díszkivilágítást a városból kivezető fő utakon, a város fő útjain, a sétálóutcán, a Körös áruház, a vasútállomás mellett, valamint parkokban, hidakon, a Széchenyi (Traian) parkban és más helyeken.

Lévén, hogy az idén a Szent László tér és a Bémer (Ferdinand) tér felújítás alatt áll, ezeken a helyeken nem lesz díszkivilágítás a most következő ünnepi időszakban. Ugyanakkor mivel a nagyváradi várban december 4–31. között karácsonyi vásárt szerveznek, ezért ez az helyszín is kap díszkivilágítást, és a karácsonyi jászolt is a várban állítják majd fel, nem pedig a városháza előtt, ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk. A díszkivilágítást november 27-én este hat órától, a Nagyvásártéri (December 1.) parkban, a Román Katona Szobra közelében kapcsolják fel hivatalosan. A speciális kivilágítást a Luxten Lighting cég biztosítja.1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter