Díjazták az Oradea City Reportot

Díjazták az Oradea City Reportot
A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal mobilapplikációja, az Oradea City Report – amely lehetővé teszi a lakosoknak, hogy jelezzék észrevételeiket, baleseteket a polgármesteri hivatal vagy más közintézmények felé – első helyet ért el a VIII. Romániai közigazgatások legjobb gyakorlatainak versenyén. Az önkormányzatot Szebenben díjazták november 19-én az Innováció és minőség a közszférában elnevezésű konferencián.

A versenyt ez év májusa és júliusa között szervezték meg három kategóriában: nemzetközi együttműködés a közszolgáltatások fejlesztéséért, a belső kommunikáció és az arculat optimalizálásának mechanizmusai, valamint megoldások a lakosságnak a közéletben való részvételének ösztönzésére. Az Oradea City Report a harmadik kategóriában ért el első helyet.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter