Díjátadással fejeződött be az emlékverseny

Díjátadással fejeződött be az emlékverseny
Bár a küzdelmek már egy héttel korábban befejeződtek, hivatalosan csak november 27–én ért véget az XII. Somogyi Zsolt emlékkupáért kiírt kispályás focitorna Érmihályfalván.

Az elmúlt szombaton úgynevezett gálameccset vívott egymással a kupát már nyolcadszor elhódító FC Plus  illetve a többi csapat játékosaiból összeállított válogatott. A kupagyőztes megtartotta veretlenségét, és 3–2–es félidő után 8–4–re  győzte le az Aegis, az AC Bár, a Finprojekt, az Unirea Old Boys, a Royal, az Ara, a Steaua és Adony csapatainak játékosaiból verbuvált válogatottat.

A legjobbak

A meccs után a szervezők minden résztvevő csapatnak emléklapot adtak át, a „dobogósok” kupákat is átvehettek, majd a tavalyi győztes Aegis csapatkapitánya, Gyula Lehel át(vissza)adta a vándorkupát Csomós Zsoltnak (Szergej), az FC Plus kapitányának. A legjobb kapus Dobos Imre, a legjobb játékos Sulumán Csaba  (mendketten FC Plus), a gólkirály 17 találattal Kovács Zsolt  (Ara) lett, míg a legkevesebb bírói figyelmeztetésért járó sportszerűségi díjat Tarcsa  kapta. Elismerést kapott több hónapos munkájáért a Szilágyi Sándor–Erdey Sándor  debreceni játékvezetői páros. Az érmihályfalvi sportterem egy hétig sem marad focikupa nélkül, hiszen e hét végén máris kezdődik a Finprojekt csapat által szervezett bajnokság.