Diákok gyakorlócégei versenyeztek

Akt.:
Diákok gyakorlócégei versenyeztek
© Az érmihályfalvát képviselő egyik, XII. E. osztály
Tíz csapat vett részt a középiskoláknak megrendezett Gazdálkodj okosan versenyen. A diákok úgynevezett gyakorlócégeinek munkáját jutalmazta a zsűri.

Február 17-én harmadik alkalommal rendezték meg a nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumban a Gazdálkodj okosan versenyt, amely része a Tanügyminisztérium hivatalos versenykalendáriumának. A verseny szervezői az iskolában dolgozó tanárnők voltak: Kele Tünde, Kor Erika, Albert Andrea, Catona Valéria és Nógrádi Márta. A versenyen a XI. és a XII. osztályos diákok vehettek részt a gyakorlócégükkel. A versenyre tíz csapat nevezett be és érkezett Váradra Pécsről, Győrből, Szegedről, Nagyenyedről, Sepsiszentgyörgyről, Nagyszalontáról, továbbá a Szent László Líceumból és az érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnáziumból két csapat indult.

Új ismeretek

A zsűri díjazta a legjobb standot, a legjobb marketing eszközöket, a legtöbb tranzakciót kötő céget és a legjobb vállalkozást. Az érmihályfalvi diákok első díjat hoztak el a legjobb marketing kategóriában, és harmadikat a legjobb stand kategóriában. A versenyen a diákok és a tanárok nagyon jól érezték magukat, új ismereteket, tapasztalatokat és nem utolsó sorban új barátságok, kapcsolatok jöhettek létre.

Pap Tímea Tamara érmihályfalvi tanárnő.