Denevért talált a melltartójában egy angol nő

Egy angol nő több órán keresztül viselte melltartóját, mire észrevette, hogy egy denevér költözött a ruhadarabba – közölte az AFP francia hírügynökség. A fiatal nő eleinte azt hitte ugyanis, a telefonja rezgését érzi a ruháján át. A denevér szerencsésen megúszta a kalandot, és még aznap szabadon engedték.

A 19 éves Abbie Hawkins csak ebédidőben vette észre, hogy nem a mobiltelefonja rezgését érzi a ruháján keresztül. A szállodai recepciósként dolgozó fiatal nő azt mondta, először megdöbbent, de aztán megsajnálta az állatot. “Úgy látszott, nagyon kényelmes kis zugot talált, és arra gondoltam, milyen gonosz vagyok, hogy megzavarom” – nyilatkozta a nő az Eastern Daily Press regionális napilapnak.

Abbie Hawkins reggel fél nyolc körül öltözött fel, de csak délben vette észre a fekete melltartó kosarába bújt állatot. Addig azt gondolta ugyanis a denevér mozgásáról, hogy a felsője zsebébe tett mobiltelefonja rezgését érzi. Az éjjeli állat egyébként akkora volt, mint a tenyere – írja az Eastern Daily Press. A fiatal recepciós azt mondta, a szekrényéből vette elő a ruhadarabot, de az előző nap a szabadban száradt egy szárítókötélen. Miután a melltartóból kikerült, a denevér az iroda egy sötét sarkába szökött, de végül elkapták és szabadon engedték a kelet-angliai hotel kertjében.