Delahoya 2014

Delahoya 2014
Ismét belehúz az ország legrégebbi elektronikus zenei fesztiválja, az immár 18. kiadásánál járó kolozsvári Delahoya: a kétnapos bulit már javában szervezik.

Érdekesség, hogy idén a fesztivál visszatér az eredeti helyszínhez, vagyis újra a Kolozsvár melletti Bács-Hója erdőben tartják meg. Július 4–5. között lesz a minőségi trance, techno, house és underground elektronikus irányzatokat képviselő party. Két színpad lesz: az egyiket egy sátorban helyezik el, ott főként a techno és a house lesz a főszereplő, ugyanakkor szabadtéri helyszínen árad majd a breakbeat, a garage, a drum&bass, a ghetto-funk. A fellépők között lesz az Olaszországból érkező Luigi Madonna, illetve a német Funkanomics is, ugyanakkor jönnek még meghívott előadók az Egyesült Királyságból, Ausztriából, Montenegróból is.

Negyedikén a kincses városban egy klubban lesz a nyitány, ott zajlik majd a party. Másnap bulikamionokból álló menet járja végig Kolozsvárt, majd estére a város melletti erdőben kiépített helyszínen folytatódik a rendezvény. Az első napra 15 lejbe kerül a jegy, a másodikra 20-ba, a mindkét napra érvényes bérlet ára 35 lej.

Szeghalmi Örs