Gyászhírek 2014.01.28

Akt.:
Gyászhírek 2014.01.28
„Titkon szívemre csendes béke száll,/ Amint sirjánál lehajtom fejem,/ Nem ragadta el végleg a halál,/ Hisz bennem él, míg rá emlékezem”. Örökké tartó fájdalommal emlékezem férjemre. STETTNER ISTVÁNRA halálának 8. évfordulóján. Legyen békesség veled a hosszú úton és Isten áldása kísérjen. Bánatos feleséged Évi.

„Jóságod, szereteted, örökké bennem él, de sajnos ajkad már rég hallgat, nem beszél… Életutad dicső volt, könnyeink az emlékekben mindig téged kutatnak, érted a virágok is sírodon, bús harmatkönnyeket hullatnak.” Szomorú szívvel, de Isten akaratában megnyugodva emlékezünk a szeretett nagybácsira, STETTNER ISTVÁNRA halálának 8. évfordulóján. Emlékét örökké őrzi Ági, Attila, Zsófika, Évike, Lala, valamint Lovas Sándor és családja.

*

„A történteket elfeledni nem lehet,/ Csak letörölni a hulló könnyeket.” Ma 2 éve annak a szomorú napnak, amikor a drága gyermek, IFJ. SZABÓ JÁNOS (Szalárd) búcsú nélkül itthagyott bennünket. „Múlnak a napok, s az évek, / Szívünkben örökké él az emléked. / Borulhat rád a temető csendje, / Mi szeretni fogunk mindörökre.” Őt soha nem felejtő, bánatos szülei.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvérre, sógora és keresztapára, IFJ. SZABÓ JÁNOSRA (Szalárd), aki ma 2 éve hirtelen itthagyott bennünket. „Álmok, emlékek, szép szavak, ennyi az egész, ami a múltból maradt. Te úgy szerettél minket, amilyenek voltunk, amit tőled kaptunk, azt mástól nem kaphattunk. Ha le tudnánk írni a szívünk bánatát, azt megsiratná az egész világ. Egy fájó perc alatt elszállt az életed, itthagytad azokat, akik téged nagyon szerettek.” Örökké bánatos húga és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett kománktól, ARDAI ISTVÁNTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle komájuk Zoli és Ilus.

*

Fájó szívvel emlékezünk GUI ILONÁRA halálának 5. évfordulóján. „Tied a csend, a nyugalom, miénk a bánat és a fájdalom. Múlnak a napok, telnek az évek, szívünkben örökké megmarad fájó emléked.” Nyugodj békében! Gyászolja szerető családja.

*

Szomorúan emlékezünk halálának 5. évfordulóján SZILÁGYI LAJOSRA (Biharszentjános). „Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, míg e földön élünk, nem fogunk feledni. Visszahoz egy régi perc, megidéz egy fénykép, míg csak élünk, sosem lesz ez másképp. A nagy szavak mit sem érnek, elszállnak, mint őszi szélben, de a szeretet, mely szívünkben él, a síron túl is elkísér.” Emlékezik rá gyászoló családja.

*

„Ha egy könnycsepp gördül végig arcunkon, az azért van, mert szeretünk nagyon és hiányzol, bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet”. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk névnapján a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédire, SZÜCS KÁROLYRA. Szerető felesége Ica, fia, lánya, menye, vejei, unokái és kicsi dédunokája.

*

Ma hat hete annak a szomorú napnak, amikor a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédmama, CSARNAI JULIANNA (szül. JUHÁSZ) itthagyott bennünket. Utolsó percig ott voltunk veled, fogtuk a kezed, zokogtunk érted, azt hittük, erőnk visszatart téged. Bocsásd meg, ha valamint hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig mindent megpróbáltunk. Téged elfelejteni soha nem lehet, meg kell tanulni élni nélküled. Örökké bánatos családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább apa és nagyapa, OROSZ KÁROLY vasárnap reggel elhunyt. Temetés szerdán, délután 13 órakor a római katolikus Steinberger kápolnából a Rulikowski temetőben. Búcsúzik tőle a gyászoló, bánatos család, szomszédai, barátai.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett keresztapától ID. HALÁSZ SÁNDORTÓL. „Kit őriz a szívünk nem hal meg soha, kit lelkünkben látunk nem megy el soha.” Nyugodj békében! Keresztlánya Edit és csaldja.

*

„Amikor a halálban testünk földi hajléka leomlik, Istentől kapunk lakást, örök otthont a mennyben, amelyet nem emberkéz alkotott.” ARDAI ISTVÁN, OROSZ KÁROLY, LAKATOS ROZÁLIA, MORAR VIOREL. Részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az ARDAI családnak a szeretett férj és apa ARDAI ISTVÁN elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Albert Zsuzsa és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy ÖZV. SZABÓ ERZSÉBET (szül. BERECZKI) életének 88. évében elhunyt. Temetése január 28-án délután 14 órakor a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Elmondhatatlan fájdalommal búcsúzunk a szeretett fiútól, férjtől, édesapától ARDAI ISTVÁNTÓL. Utolsó útjára kísérjük a biharpüspöki temető kápolnájából január 29-én 13 órakor. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni szeretnénk csak felnézünk az égre.” Édesanyja, felesége, lánya, fia és menye.

*

Mély fájdalommal a lelkünkben, szép emlékekkel és könnyekkel, emlékezünk a szeretett férjre és apára VELCSOV TOMA (tanár) aki 10 éve hunyt el. Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében! Felesége Erzsike és lánya Antónia családjával.

Címkék: