Dăncilă a PSD-be visszatért két képviselőről: Nem ígértem nekik semmit

Akt.:
1Hozzászólás
Dăncilă a PSD-be visszatért két képviselőről: Nem ígértem nekik semmit
Viorica Dăncilă kormányfő állítása szerint ,,nem ígért semmit” annak a két Kolozs megyei képviselőnek, akik szerdán bejelentették, hogy visszatérnek a Szociáldemokrata Pártba (PSD).

 

A miniszterelnök azt mondta, nem ígért nekik semmit, csak elbeszélgetett velük a választópolgárokkal és a párttal szembeni kötelezettségeikről.

,,Azok, akik rájuk szavaztak, beléjük vetették a reményüket. (…) Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, de Horia Nasra a Viorica Dăncilă vezette PSD-be tért vissza. Meglátjuk majd holnap, a bizalmatlansági indítvány vitáján” – fogalmazott a téma kapcsán a miniszterelnök.

Horia Nasra szerdán jelentette be, hogy Cornel Ituval együtt visszatér a Szociáldemokrata Pártba. A két Kolozs megyei képviselő nemrég még azt közölte az alsóház házbizottságával, hogy a Pro Románia keretében folytatja a munkát.

,,A pártnak, amelyben felnőttem és ifjúkoromat töltöttem, szüksége van rám, és nekem kötelességem kollégáim és barátaim mellett maradni. Nem írtam alá a bizalmatlansági indítványt és nem fogom megszavazni azt, mint ahogyan kollégám, Cornel Itu sem. Baloldaliak voltunk, vagyunk és leszünk, és nem tudjuk megszavazni ezt a liberális képzelgést” – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Nasra.

 

www.agerpres.ro1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .