D. Barna: A nagygyűlés Dragneáról, Tăriceanuról és cinkostársaikról szólt

Dan Barna
Dan Barna
A Victoriei téren, a Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) által a ‘visszaélések ellen’ szervezett szombati nagygyűlés Liviu Dragneáról, a PSD elnökéről, Călin Popescu-Tăriceanuról, az ALDE vezetőjéről és a pártvezetés csúcsán lévő többi cinkostársukról szólt – jelentette ki vasárnap Dan Barna, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) elnöke.

,,Az összes beszéd a pártvezetőkről és cinkostársaikról szólt, azokról, akiknek alig másfél év alatt sikerült a bányászlátogatástól számított legmélyebb társadalmi válságba sodorniuk az országot” – írta Facebook-bejegyzésében Barna.

A pártelnök ‘groteszknek’ nevezte, hogy ‘elítélt bűnözők azzal hülyítik az embereket’, hogy az általuk elkövetett lopásokért mi, valamennyien felelősek vagyunk.

Dan Barna azt állítja, hogy több üzenetet kapott, amelyek közül némelyek ‘szégyent, mások kétségbeesést vagy felháborodást’ fejeztek ki, és erre a válasz csak az lehet, hogy mind több ‘becsületes és hozzáértő’ ember vegyen részt a politikában.

www.agerpres.ro