Cserháti Zsuzsa és Máté Péter dalai a színházban

A két népszerű énekes emlékére tartanak előadóestet a nagyváradi színházban neves magyarországi előadóművészek részvételével október 20-án, vasárnap 19 órától.

Az emlékesten olyan ismert musical- és operettszínészek, énekesek lépnek fel, mint a közelmúltban már Nagyváradon vendégszereplő Miller Zoltán, többszörös aranylemezes, eMeRTon-díjas előadó, aki éveken keresztül a budapesti Madách Színház vezető színésze volt, az Emberek zenekar frontembere, a Tábortűz, Süt a nap, Mama, Száz út, Forog a föld című slágerek előadója, illetve Koós Réka színésznő, Koós János táncdalénekes, színész és Dékány Sarolta táncdalénekesnő lánya, a 2003-ban az év musicalénekesének választott Csengeri Attila, vagy a színtén töbször díjazott Balogh Anna, aki a a Madách Színházban, a Győri Nemzeti Színházban és a Centrál Színházban alakít prózai és zenés szerepeket. Többek között olyan népszerű slágerek hangzanak el az előadóművészek tolmácsolásában, mint a Hamu és gyémánt, Árva fiú, Boldogság, gyere haza, Különös szilveszter, Ez majdnem szerelem volt, Hull az elsárgult levél, Egyszer véget ér, Zene nélkül mit érek én?, Száguldás, Porsche szerelem, Azért vannak a jó barátok.

Jegyeket a Szigligeti Színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11-17 óra között, illetve egy órával az előadás kezdete előtt. Jegyárak: a zsöllyébe 30 lej, az erkélyre 20 lej, az oldalpáholyokba 30 lej, valamint a központi páholyokba 40 lej.