Csárda Party – új műsor a Zenebutikon

Csárda Party – új műsor a Zenebutikon
Áprilisban Csárda Party címmel indul új műsor a TV2 – Zenebutik csatornán. A két házigazda: a már jól ismert mulatós herceg, Barna Barnabás és Csibész Tóth Miki. – Gyerekkorom óta imádom a csárdákat: nem csak a finom ételek, de a fülbemászó muzsika miatt is.

  • Áprilisban Csárda Party címmel indul új műsor a TV2 – Zenebutik csatornán. A két házigazda: a már jól ismert mulatós herceg, Barna Barnabás és Csibész Tóth Miki.

– Gyerekkorom óta imádom a csárdákat: nem csak a finom ételek, de a fülbemászó muzsika miatt is. Emellett a színpad a második otthonom, így nem nehéz elképzelni, mennyire várom a Csárda Party indulását. Úgy érzem, Mikivel tökéletesen kiegészítjük egymást: mindketten szépek és tehetségesek vagyunk, és remekül mutatunk a képernyőn – mesélte Barna Barnabás, aki igazi csárdahangulatot, sok poént és nevetést ígér a nézőknek.

A hamarosan induló Csárda Party fellépői olyan izgalmas előadók lesznek, mint a Hídvégi Band, Csimszi Rudi és Mónika, Rigó Mónika és Szlábik Erik. Természetesen a műsorvezetők is elhozzák majd a legnagyobb slágereiket.