Családnap volt Alma-koncerttel

Családnap volt Alma-koncerttel
Nagyvárad- Szombaton a dél-rogériuszi RMDSZ-körzet és a Diákokért Egyesület Gyermek- és családi fesztivált szervezett a váradi vársáncban.

Második alkalommal szervezett Gyermek- és családi fesztivált a dél-rogériuszi RMDSZ-körzet és a Diákokért Egyesület, a Bihar Megyei Tanács és annak RMDSZ-frakciójának támogatásával. Rengeteg színes, érdekes és változatos program várta a családosokat a szombati nap folyamán a váradi vársáncban. Amellett, hogy néhány kisebb szünettől eltekintve a színpadon szinte állandóan történt valami, számtalan alternatív program közül lehetett válogatni.

Alma koncert

A legnagyobb érdeklődés talán az arcfestés és a tombolavásárlás iránt mutatkozott- a fődíjat képező táblagépet Szabó Ödön parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke ajánlotta fel-, a fellépők közül pedig kétségkívül a legnagyobb sikert a magyarországi Alma együttes aratta. A frontember Buda Gábor énekes remek hangulatot teremtett, ha kellett táncolt, mozgott, grimaszolt, mimikázott és poénkodott, és mindenbe bevonta a közönségét is. Úgy kezelte a gyermekeket, ahogy ezen sorok szerzője szerint kell- nem nézte őket ostobáknak, de koravén felnőtteknek sem-, s közben a szülőkhöz is kikacsintott néha egy-két jól időzített beszólással. Remek volt tehát a hangulat, s természetesen a végén a legnagyobb és legismertebb Alma-sláger, a Ma van a szülinapOM című szerzemény eléneklése se maradhatott el. Médiatámogató a Bihari Napló volt.

Ciucur Losonczi Antonius