Családfesztivál a Nagyváradi ERA Parkban. Sok-sok tevékenység, és koncertek: Irina Rimes, Dorian Popa és Spike

Akt.:
Családfesztivál a Nagyváradi ERA Parkban. Sok-sok tevékenység, és koncertek: Irina Rimes, Dorian Popa és Spike
Nagyszabású fesztivál a Nagyváradi ERA Parkban. Az Aradi úti bevásárlóközpont szeptember 7–8-án tartja meg a harmadik Családfesztivált, több tucat különféle tevékenységet kínálva a gyerekeknek, de lesznek finomságok, valamint koncertek is, ahol napjaink legdivatosabb művészei lépnek fel: Irina Rimes, Dorian Popa és Spike.

A komplexum parkolója két napig szuper vidámparknak ad helyet, lesz bungee jumping, körhinta, íjászat és felfújható csúszdák, valamint gyors ételek (grillezett húsok, hamburgerek, hotdogok, Raclette sajtkülönlegességekkel, gofri, főtt kukorica, vattacukor, fagylalt, görög fánk, pattogatott kukorica, kürtős kalács, lángos stb.).

Azok, akik kimennek az ERA-ba, változatos és ingyenes tevékenységekben vehetnek részt, megnézhetik A király új ruhája című előadást a Trendart Company előadásában, lesz bungee run (szombaton, mind gyermekek, mind felnőttek részére), kreatív műhelyek, kabalák felvonulása a Vidámság barátaival, óriás szappanbuborékok, bika rodeó (100 kg-ig), gólyalábak, M Models Agency divatbemutató (Marius Molan divattervező).

A gyermekeket népi játékokkal (egyedi, nagyméretű fajátékok) zajló tevékenységekbe vonják majd be mozgásképességük fejlesztése érdekében. Lesz csigaverseny, célba lövés vagy lovagi torna, egy hatalmas puzzle – csak néhány ama tevékenységek közül, amelyekre várják a gyerekeket.

A fesztiválon természetesen különféle sporttevékenységek is lesznek, például zumba a népszerű Gianival, foci és kosárlabda a nagyváradi klubokkal és asztalitenisz. A legbátrabbak jelentkezhetnek az Exatlonra is, ahol összemérhetik erejüket, bátorságukat egymással, Sebestyén Kinga, az egyik legismertebb aerobic edző pedig Kangoo Jumps edzésre hívja a kicsiket (kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Kangoo-hoz előre kell regisztrálni a hood@kingasebestyen.com címen).

Ahogy az várható volt, a művészeti program is változatos lesz. A helyi művészek mellett, mint például Maria Chiș vagy Larisa Oneț, színpadra lépnek legnépszerűbb művészeink is: szombaton, 18 órától Dorian Popa, 19 órától Spike, vasárnap 19 órától pedig Irina Rimes.

A rendezvényre a belépés mindenki számára ingyenes. Örömmel várunk benneteket!

A 2019. évi családi fesztivál részletes programja:

SZOMBAT

VASÁRNAP

(Fizetett hirdetés: H 267270)