Csak privát kéményseprők

Mike Alexandru kéményseprő
Mike Alexandru kéményseprő
Jó ideje már nem működik a vár mellett az állami kéményseprő hivatal Nagyváradon, így azok, akik magánházban laknak, és nincsenek rácsatlakozva a központi távfűtési rendszerre, kénytelenek az interneten kutakodni, ha azt akarják, hogy a kéményeik szakszerűen legyenek kitisztítva, és ne kerüljenek életveszélybe.

Ugyanakkor bizonyára az évek, évtizedek folyamán már kialakult a menete annak, hogy ki milyen kémény seprőt hív, meg megvan az ismeretségi kör, de azért azt tanácsoljuk, hogy inkább ne a feketemunkát népszerűsítsék. Mike Alexandru kéményseprő az erdon.ro-nak azt nyilatkozta: ő teljes körű szolgáltatást nyújt, tudomása szerint rajta kívül még egy engedéllyel rendelkező személy dolgozik a megyében. Mike a 0748/685.635 telefonszámon hívható az egész megyében, nem csak hétköznapokon, hanem a hétvégeken is, szombat, vasárnap.

Ciucur Losonczi Antonius0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .