„Csak magát szereti Madonna”

„Csak magát szereti Madonna”
Szóvivője szerint Madonna nem olvasta a visszaemlékezést, de „nagyon elszomorítónak” találta, hogy öccse egy róla írt könyvvel akar pénzt keresni.

Már csak ez hiányzott Madonnának! Nem elég, hogy magyarázkodásra kényszerült egy baseballsztár miatt, akivel hírbe hozták, most még a családból is hátba támadták: öccse hamarosan megjelenő memoárkötetében úgy festette le a popdívát, mint aki csak önmagát szereti igazán.

Sztorik és pletykák

Christopher Ciccone könyve, a Life With My Sister Madonna (Az élet nővéremmel, Madonnával) ugyan csak a jövő kedden kerül a boltokba, ám az amerikai hírügynökség már belelapozott a 342 oldalas műbe. A 47 éves szenzációhajhász mindenekelőtt leszögezi, hogy Madonna és férje szerelmesek egymásba, és a híresztelések ellenére eszük ágában sincs válni. Ugyanakkor azt sem titkolja, hogy szerinte nővére még uránál is jobban imádja a karrierjét és saját magát. A memoár számtalan sztorit és pletykát kitereget, ami a híres testvér szexuális életéről a tudomására jutott. De megkapja a magáét Warren Beatty is, akiről a szerző azt írja, hogy egy alkalommal olyan kihívóan legeltette rajta a szemét, mintha meleg lett volna. Bruce Willis sem jár jobban, akiről elmeséli, hogyan csapott le egy nőre, miközben még Demi Moore férje volt. És az a pletyka is előkerül, hogy Madonna egy szilveszter éjjel rendesen szájon csókolta Gwyneth Paltrow-t. Ciccone olyan macsónak írja le Ritchie-t, akit nem zavar a homofób szellemeskedés, és akinek megjelenése „meghúzta a lélekharangot” a nővéréhez fűződő testvéri kapcsolata fölött.

Madonna szomorú

Az énekesnő szóvivője elmondta, hogy Madonna nem olvasta a visszaemlékezést, de „nagyon elszomorítónak” találta, hogy öccse egy róla írt könyvvel akar pénzt keresni. A testvérek valóban eltávolodtak egymástól az utóbbi időben, de ez után a könyv után nem is maradt esély a közeledésre – idézte a szóvivőt a BBC jelentése. A 350 ezer példányban piacra kerülő kötet társszerzője a hírességek életrajzára specializálódott Wendy Leigh, akinek tollából már Liza Minnelli, Grace Kelly és Arnold Schwarzenegger élettörténete is napvilágot látott.