Csak ígéret maradt a felújítás

Csak ígéret maradt a felújítás
A nyári vakációban az elmúlt tanév végén az önkormányzat által a helyszíni feltérképezések alapján beígért beruházások közül eddig semmi sem valósult meg, így csupán annak reményében várják az új tanév kezdetét, hogy valami történni fog- tájékoztatta hétfőn az Erdély Online-t Pásztor Gabriella, a váradi Szacsvay Imre Általános Iskola igazgatónője.

Főleg négy tanteremben lett volna szükség különböző átalakításokra, felújításokra. Így külső segítség hiányában a tanárok, a szülők és a segédszemélyzet fogtak össze, tettek rendbe néhány osztálytermet, mosdóhelységet, festették le a kaput stb.
Amúgy a tantestületet illetően jelentősebb változások nem történtek, és továbbra is 41 osztállyal, körülbelül 900 gyermekkel működik a tanintézmény.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter