Csak a szükségeseket pótolják

Akt.:
Szatmár Megye – Az idei évben nem lettek sokkal drágábbak a tankönyvek, de mivel voltak tankönyvek, melyekből keveset rendel a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség, nem minden tantárgyhoz szükséges tankönyv kinyomtatását vállalták a kiadók, tudtuk meg Kónya László főtanfelügyelő–helyettestől.

A főtanfelügyelő–helyettes hozzátette, a kisebbségi igazgatóság foglalkozik már az említett problémával, a tanfelügyelőség nemrég küldte el az említett tankönyvekkel kapcsolatos listát. Amennyiben sikerül beszerezni a jelenleg még hiányzó könyveket, körülbelül ugyanannyi tankönyvet juttatnak a megyénkben működő iskolákba, mint az elmúlt évben. „Minden tantárgynál változik a kerettanterv, ezért idén csak a nagyon szükséges pótlásokat valósítjuk meg” — folytatta Kónya, aki elmondta, 2012–től megkezdődik a szakokon belül a tananyagok átalakítása.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .