Crisul Shopping Center, 40 éve a város szívében

Akt.:
Crisul Shopping Center, 40 éve a város szívében
Ma, április 29-én van éppen 40 éve, hogy a Crisul Shopping Center először megnyitotta kapuit a váradi közönség előtt, 1979 tavaszán.

A kereskedelmi központ a város központjában valószínűleg az előfutára volt annak, amit ma tartunk bevásárlóközpontnak, a mall-nak, és sok-sok éve kedvelt célpontja a váradi vásárlóközönségnek.

Kis lépésekben a nagy változások felé

De ne ragadjunk le a nosztalgiánál és az emlékeknél, amikor a Crisul egy csillogóbban arra hív, hogy tekintsünk a jövőbe. És a jövő jól cseng! “Kis lépésekkel a nagy változások fel”, a kereskedelmi központ modernizálódik nap mint nap az új vezetésének figyelme közepette, abban bízva, hogy a jövő esztendő végéig egy teljesen új formát fog ölteni.

A változás első lépése volt tavaly, amikor a újraszervezték a földszinti részt, amit a Edifice Bijou, Ilex Gold, Splend’or, Pepco és 3D Infinity boltok megnyitása követett. A közelmúltban a kliensek rendelkezésére bocsátottak egy multifunkcionális Transilvania Bank automatát, egy Bitcoin ATM-et és egy DPD Collect automatát.

Március végén a kereskedelmi központ harmadik emelete is megváltozott és egy FIT4U típusú Fitness, Health & Beauty Center lett belőle. A FIT4U Wellness Center biztosan az ideális választás azok számára, akik a szebb és egészségesebb élethez vezető út első lépéseire készülnek. A legmodernebb és legjobban felszerelt sportterem ez Váradon, az utolsó generációs fitness és testépítő (bodybuilding) berendezésekkel felszerelve, mely a Cochet Esthetics szépségszalonnal és az Echo Laborator táplálkozási tanácsadóval várja szeretettel a váradiakat, hogy lépjenek át az árnyékukon. A következő hónapokban a FIT4U Crisul Center egy kinetoterápia (orvosi torna), egy szolárium és egy szaunával, jakuzziival és gőzfürdővel felszerelt SPA szolgáltató központot is kliensei rendelkezésére bocsát.


A jó hírek nem érnek véget itt. Az elmúlt héten avatták fel az Atlantic Casinót a Crisul területén, hogy a közeljövőben egy egész sor újdonság következzen: VIVA gyógyszertár, egy valutaváltó, egy Penemar vendéglő, és a Váradi Közösségi Alapítvány egy új székhelye, ez mind a Crisul univerzum tagja lesz.

400 parkolóhely és egy új élelmiszerüzlet

A Crisul Shopping Center központi elhelyezkedésének köszönhetően egy új élelmiszerüzlet a térség lakóinak valós igénye. Éppen ezért egy új Carrefour Market fog rövidesen a vásárlók rendelkezésére állni.
A járművek elhelyezése sem lesz gond ezek után, ha a Barsovului utcán befejeződik a parkolók kialakítása. Utóbbi a bevásárlóközpont első emeletével lesz összeköttetésben, így a vásárlók egy átjárón egyenesen az épületbe juthatnak.

Új megjelenés az online világban is

Az alapítás 40. évfordulója egy jó ómen, a vezetőség további meglepetéseket is ígér még erre az évre. Az évforduló apropóján modernizálták a Crisul Shopping Center weboldalát is (www.crisul.ro), melyet látogatva mindig mindenki naprakész lehet a bevásárlóközpontot érintő újdonságokkal.

(Hirdetés: H 212350)