Crişana Kupa 2015: Galamb-, madár- és nyúlkiállítás az ERA Parkban

Crişana Kupa 2015: Galamb-, madár- és nyúlkiállítás az ERA Parkban
Ezen a hétvégén a kisállatok világával ismerkedhetnek a gyermekek az ERA Parkban. A Crişana Kupa 2015 kiállítás, melyen galambokat, madarakat és nyulakat lehet megtekinteni, pénteken nyitja meg a kapuit.

A rendezvényt idén szervezik meg a második alkalommal, célja pedig az, hogy sokszínűsége révén megismertesse az érdeklődőket elsősorban a romániai, de ezek mellett a külföldi fajtákkal is.
Az eseményre körülbelül 50 tenyésztőt várnak, így mindazok, akik ellátogatnak a kereskedelmi központba, a Posh Beauty Szalonnal szemben kisállatok és madarak számos fajtáját csodálhatják meg: galambok, nyulak, kacsák, libák, tyúkok, fácánok és pávák. A galambok között olyan fajtákkal lehet majd találkozni, mint például a szalontai óriás és az örvösgalamb, a nyulak között pedig többek között az erdélyi óriás fajta példányai lesznek fellelhetőek.
A rendezvény egyszersmind egy versenyt is jelent majd a tenyésztők között, melyet az Északnyugat Crişana Egyesület, illetve a Madár- és Kisállat Tenyésztők Bihar megyei Ifjúsági Egyesülete szervez.
A kisállatok egy részét meg is lehet majd vásárolni.
A kiállítás pénteken 15 és 22 óra között lesz látogatható, míg szombaton 10 és 22, vasárnap pedig 10 és 16 óra között várják az érdeklődőket.
Egy jegy 5 lejbe kerül, a 14 éven aluli gyermekek számára pedig ingyenes a belépés.
Várjuk Önöket!