Civil kávézó indult

Civil kávézó indult
A nagyváradi RMDSZ újvárosi körzete szerda este a székházában Civil kávézó elnevezéssel eseménysorozatot indított azzal a céllal, hogy szakemberek részvételével feltérképezzék az illető területen dolgozók problémáit, nehézségeit, úgy önkormányzati, mint országos szintű gondok esetében.

 

A jelenlevők felvetéseire Biró Rozália szenátor és Huszár István alpolgármester reagáltak, jegyezték fel ezeket, illetve jelen voltak Kirei Melinda és Kis Gábor helyi tanácsosjelöltek is. A téma ezúttal a hagyományőrzés, a műemlékvédelem és a képzőművészet volt, így egyebek mellett szóba került, hogy milyen magyar osztályok indulnak a Művészeti Líceumban, illetve a diákoknak hogyan lehetnek bentlakások biztosítani, a várban pedig miként lehet bővíteni a kézműves-foglalkozások körét.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .