Cirkusz a sportcsarnokban

Cirkusz a sportcsarnokban
Csaknem kétezer, román és magyar tagozatos óvodás és kisiskolás jött el csütörtök délelőtt a nagyváradi sportcsarnokban tartott cirkuszi előadásra. Mint megtudtuk, a Diákokért Alapítvány megpályázta a Bihar megyei Kulturális Hagyományörző és Promováló Központ támogatását – s így meghívhatták a Magyar Cirkusz és Varieté Studiót.

Biró Rozália alpolgármester köszöntötte a gyerekeket, majd elkezdődött a produkció; az apró termetű, mongol kézegyensúlyozó lányok hihetetlen hajlékonyságról és egyensúlyérzékről adtak tanubizonyságot, s nagy sikere volt Pepi bohócnak is, aki nem volt hajlandó észrevenni a mellette tébláboló  kísértetet. Voltak még afrikai akrobaták, olasz egyensúlyozó és még sok egyéb. A délutáni előadásra magát Mikulást is meghívták a szervezők.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter