Chiş „kivégezte” a Turult

Cserejátékos nélkül utazott el a Mikolai Turul a Nyárádtői Unirea elleni mérkőzésre, így is jobbak voltak a házigazdáknál.

Nem volt szerencséje a Mikolai Turulnak Marosvásárhelyen a Nyárádtői Unirea ellen játszott III. ligás elnapolt mérkőzésen. A két együttes a 9., fordulóban kellett volna játszon egymás ellen, viszont különböző okokból kétszer is halasztották a találkozót, végül ma játszották le.

A házigazda együttes a Maros megyei csapatok „házi bírójának”, Chiş Ciurenak köszönhetően tudta otthon tartani a három pontot. A mikolaiak – akik a sok sérülés és eltíltás miatt cserejátékos nélkül utaztak a mérkőzésre – az első félidőben még vezettek, azonban a második játékrészben elvágta a Turul lendületét a játékvezető: a hazaika kezezés után született első találata előtt Tâţaşt állította ki Chiş, majd 20 perccel később (az Unirea vezető találata előtt) Iuhast is idő előtt az öltözőbe küldte a zilahi sípmester.

A 6. csoport táblázatában nem változott semmi. A Félixfürdői Luceafărul Lotus a csoport őszi idényének győztese, a kolozsváriak maradtak az utolsó helyen, míg Nyárádtő megőrzite 11. pozicióját. A Turul 20 pontot gyűjtött 17 mérkőzés után (mindegyiket hazai pályán), ezzel a 12. helyen zárja az őszi szezont.

Eredmény

Nyárádtői Unirea – Mikolai Turul 2–1 (0–1)