Carmen Dan üzenete a polgári védelem napján

Carmen Dan belügyminiszter
Carmen Dan belügyminiszter
Carmen Dan belügyminiszter a polgári védelem napja alkalmából kiadott szerdai üzenetében méltatta a szolgálat munkatársainak bátorságát és áldozatkészségét.


,,Büszke vagyok, hogy a polgári védelem napja alkalmával gratulálhatok és tisztelettel üdvözölhetem azokat, akik saját életük kockáztatásával próbálják mások életét megmenteni. Életemmel védem az életet – ez a jelszavuk és ezt bizonyítják bátorságukkal, áldozatkészségükkel minden bevetésen” – írta Facebook-bejegyzésében a miniszter.

Carmen Dan emlékeztetett: számos mentési akció óriási áldozatvállalással jár. ,,Voltak esetek, amikor bátorságuk minden határt meghaladt, amikor a lakosság és az anyagi javak védelme mindenek fölé került. Most is, amikor hóvihar tombol az országban, ezek az emberek életüket teszik kockára azért, hogy megpróbálják megmenteni veszélyben lévő embertársaikat. Megtisztelés számomra, hogy nyilvánosan fejezhetem ki köszönetemet azoknak, akiknek mások élete fontosabb, mint a sajátjuk, akik azáltal, hogy vigyáznak ránk, a mi hőseink lesznek. Isten éltesse önöket és mentsenek meg minél több emberéletet!” – zárul a belügyminiszter üzenete.

www.agerpres.ro