Caritas közgyűlés az Arlusban

Bihar megye – A Caritas Hitelezőinek Bihar megyei Társasága július 7-én 9 órától közgyűlést tart Nagyváradon a Municípiumi Múvelődési Házban (volt Arlus), Ferdinánd (Bémer) tér 4 szám, a Tarom iroda mellett.

A közgyűlésen ismertetik a veztőség pénzügyi-jogi beszámolóját a 2006.06.01-2008.06.01 periódusra. Szó esik a 2006/62/606-os dosszíéval kapcsolatos jogi gondokról, melyeket 2008.09.03-ig meg kell oldani. A dosszié jelenleg a Brassói Törvényszék kereskedelmi osztályán található.

Megjegyzendő, hogy aki nem igyekszik eleget tenni a kért feltételeknek és nem vesz részt a gyűlésen nem lesz képviselve a bírósági tárgyaláson. A személyes részvétel kötelező, a hiányzást csak orvosi, vagy közjegyzőileg hitelsített dokumentummal lehet igazolni, áll a vezetőség közleményében.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .