Campus, új helyszínekkel

Campus, új helyszínekkel
A tizedik debreceni Campus Fesztiválon debütáló két új helyszín lesz, a Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad.Az elmúlt években a Campus Fesztiválon a zenei sokszínűség mellett a gasztronómiai különlegességek, programok jelenléte is felerősödött.

A Debreceni Egyetem már 2015-ben is nagyszabású programcsomaggal költözött ki a fesztiválra. A Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar által szervezett programok között megjelent az agrárvilág, ahol a tudományos ismeretterjesztés mellett a fesztiválozók bepillanthattak az élelmiszeripar egyes ágazataiba is.

Az elmúlt évben több mint harmincféle gasztronómiai stand volt a Campuson, valamint több mint 25 vállalkozás települt ki a fesztivál területére. A most megkötött együttműködés keretében a fesztivál támogatói közé egy olyan partner került, amely vezető szerepet tölt be a régiós gasztronómiai értékek felmutatásában.

A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. több évtizedes tradícióra épülő kiváló minőségű magyar élelmiszerek gyártója. Termékeikkel ezt a több évtizedes hagyományt ápolják, a Nádudvari márkajelzés alatt a regionális ízvilágot hozták összhangba a modern táplálkozás követelményeivel.

– A Nádudvari Élelmiszer Kft. megjelenése a fesztiválon fontos számunkra, a kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti. Egyrészt jelenlétükkel két új különleges helyszínnel gazdagodott a fesztivál kínálata, másrészt a cég az első olyan régiós támogatója a fesztiválnak, amely kifejezetten helyi központtal és helyi gazdaságokat támogató filozófiával rendelkezik” – mondta a megállapodás kapcsán Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

– Kiemelkedő jelentőséggel bír számunkra a Campus Fesztiválon történő megjelenés: fontos a régiós ismertség növelése, és ez egyfajta nyitás is a fiatalabb generáció irányába. A Nádudvari Gasztro Színpad és Gasztro Bisztró, úgy gondolom, sok tízezer fiatal számára fogja közelebb hozni a Nádudvari márkanevet, eljuttatva a márka üzenetét: a vidék íze, a modern kor elvárásainak megfelelve” – egészítette ki Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója.

A Campus Fesztiválon július 19-én találkozhatnak először a Nádudvari Gasztro Bisztró által kínált, Magyar Termék Nagydíj kitüntetéssel is büszkélkedő Nádudvari különlegességekkel. A gasztronómiai helyszín mellett pedig változatos programokkal, kiváló szórakozást nyújt majd a Nádudvari Gasztro Színpad, ahol fellép például a Bohemian Betyars, a Romano Drom, a Cimbaliband, Petruska, és a The Qualitons is.

Címkék: ,