Campus: talán utoljára lesz idén a Nagyerdőn

Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőn
Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőn
No, lássunk akkor még náhány fellépőt: mint már közöltük, a Parov Stelar Band legnagyobb attrakciója az idei Campus Fesztiválnak – de a még nem végleges litrától még szemezgetünk most.

A venezuelai Desorden Público is ott lesz a július 20-a és 24-e között megtartandó Campus Fesztiválon Debremncenben. A ska-t a latin zenékkel keverő együttesről van szó. A maghyarok közül már visszajelezte fellépését a Tankcsapda, a Quimbyt, a Republic, az Edda, a Kiscsillag, a Csík Zenekar, az Irie Maffia és aMystery Gang. A legnevesebb Debrecenbe látogató zenekar a Parov Stelar Band lesz. Az osztrák zenész több éves DJ-skedés után hozta létre önálló kiadóját, az Etage Noirt. 2004-ben kiadott első albuma rögtön hatalmas sikert aratott. A dzsesszt és a szvinget az elektronikus zenei elemekkel vegyítő Parov Stelar azóta igazi sztár az igényes zene kedvelői között.
Humor
Idén sem maradnak el a nevettetők fellépései sem a Campuson. Ott lesz Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs, Bruti és Mogács Dániel , valamint a Szomdészdéni is.
Ami a helyszín illeti, talán utoljára van a Campus a Nagyerdőn. A hosszas huzavona után idén eldőlt, hogy még maradhat ott a Campus Fesztivál. A tavalyi a Loki stadion rekonstrukciójáról megszületett kormánydöntés után ugyanis Kósa Lajos, Debrecen Város polgármestere kijelentette, hogy a munkálatok idén tavasszal vagy nyár közepén indulhatnak, és 2012-re elkészülhet az új DVSC stadion. Ekkor fogalmazódtak meg először aggodalmak a Campus Fesztivál sorsával kapcsolatosan, hiszen a stadion építése kiszorítaná eddigi helyéről a nyaranta a Nagyerdőn megrendezett fesztivált. Mára biztos, hogy a régi helyén marad a Campus Fesztivál, így a bulizni vágyók idén is a Nagyerdőn, a stadion területén szórakozhatnak majd . A fesztre belépő-nyerési esély itt: http://mesenincs.blog.hu, rendszeresen frissüló infók pedig itt: http://www.campusfesztival.hu.