Calendula előadás és konzultációk, először Romániában!

Akt.:
Calendula előadás és konzultációk, először Romániában!
Az Omni Yoga and Lifestyle Studio és a Calendula Klinika szeretettel meghívja önt előadására: Miért tér vissza a hagyományos nyugati orvoslás a krónikus betegségek kezelésben az ősi keleti (áyurvédikus, kínai, tibeti,) orvoslás több ezer éve bevált gyógyító módszereihez?

Az előadásra 2018. február 3-án, 12 órakor kerül sor a Hotel Maxim konferenciatermében. Előadó: Szkopincevné dr. Proszenyák Diána családorvos, áyurvédikus orvos.

Az előadás kétnyelvű lesz (magyar és román nyelv), fordító: dr. Szabó Éva.

Lehet, hogy felmerül önökben a kérdés, hogy mégis, hogyan jött létre ez az esemény. A választ elolvashatják cikkünkben.

1742photo

Azt tapasztaljuk, hogy rohamosan változik a világ, és vele a betegek és a betegségek is. Egyre több olyan panasszal fordulnak az emberek a Calendula Klinikához, amit a környezetszennyezés okoz, beleértve az élelmiszerek szennyezettségét is; és az orvosok egyre bonyolultabb, összetettebb problémákkal találkoznak. Ezek esetében pedig egyre kevésbé hatékonyak az embert szervenként vizsgáló és gyógyító módszerek. Nagyobb szükség van a holisztikus szemléletre és a terápiás lehetőségek széles tárházára, mint valaha!

A szervezet sejtszintű tisztítására, a méregtelenítésre például a modern orvostudomány nem tud megoldást, de az ájurvéda igen. (Bede Pálma, a klinika igazgatója)

home1-masolat

A Calendula Gyógyközpont erőssége a mozgásszervi és gasztroenterológiai problémák, anyagcserezavarok, metabolikus elváltozások – a túlsúly, a 2-es típusú diabétesz, a magas koleszterin és triglicerid, illetve vérzsírszint –, továbbá a vegetatív idegrendszeri zavarok: magas vérnyomás, allergiák. Módszereik hatékonyak a megelőzésben, a szervezet megtisztításában, egyensúlyának helyreállításában, továbbá az immunerősítésben.

Az előadás után interaktív beszélgetés keretében feltehetik kérdéseiket egészségügyi problémájukkal kapcsolatban.

További információk az eseménnyel kapcsolatosan:

– A belépődíj 40 RON.

– Ha szeretne csatlakozni, kérjük, regisztráljon az www.omniyoga.ro/orar honlapon (válassza ki a „Calendula”-t az órarendből, klikk a Register gombra, követve az utasításokat a regisztráció befejezéséig), vagy akár telefonon (+40 757 897 720).

Aki szeretne egy egyéni áyurvédikus pulzus diagnózist, kérjük, előre regisztráljon telefonon, Renata Coznicinál (+40 757 897 720). Egy pulzus diagnózis ára 50 € (amit ki lehet fizetni az esemény napján, euróban, forintban vagy RON-ban).

– A helyszínen lehetőségük lesz arra, hogy áyurvédikus készítményeket, illetve szakácskönyveket vásároljanak.

_a4a2855

– A Calendula Gyógyközpont honlapja: www.calendula.hu

– Továbbá ajánljuk elolvasásra a következő cikkeket a klinikáról: http://omniyoga.ro/wp-content/uploads/2018/01/Calendula-%C3%96sszead%C3%B3dik-a-felhalmozott-tud%C3%A1s.pdf , illetve az influenza kezeléséről és megelőzéséről: http://omniyoga.ro/wp-content/uploads/2018/01/Gy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%B3-%C3%A9s-eg%C3%A9szs%C3%A9gmeg%C5%91rz%C5%91-m%C3%B3dszerek-a-Calendula-gy%C3%B3gyk%C3%B6zpontban.pdf

Várjuk sok szeretettel!

Renata Coznici jógaoktató, az Omni Yoga Studio alapítója