C. Predoiu: teljesen természetes, hogy kizárjuk azokat, akik megszavazzák a bizalmatlansági indítványt

Cătălin Predoiu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselője
Cătălin Predoiu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselője
Cătălin Predoiu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselője azt nyilatkozta kedden, hogy ‘meggátolták a Szociáldemokrata Párt (PSD) próbálkozását, hogy elárulják a román érdekeket’ és hogy természetes az, hogy kizárják azokat a liberális képviselőket, akik megszavazzák a bizalmatlansági indítványt.

‘Szerintem ez egy teljesen természetes dolog. Mindenki, aki jobbra vagy balra lép most, amikor szilárdan ki kell állnunk a románok érdekei mellett, annak mennie kell a PNL-ből’ – jelentette ki Predoiu.

Hozzátette: a PNL jelentős szerepet játszott abban, hogy kisiklottak a PSD és az RMDSZ tárgyalásai.

‘Sikerült, ideiglenesen legalábbis, meggátolni azt, hogy a PSD elárulja a román érdekeket. A PNL-nek jelentős szerepe van abban, hogy a tárgyalásokat félbeszakították. Nem tűrjük, hogy Dragnea pártja Románia esetleges ellenségeinek kezére játssza az ország érdekeit. (…) Felhívjuk Liviu Dragnea figyelmét, hogy bizonyos dolgokról nem beszélünk, nem tárgyalunk, és soha meg nem változtatjuk’ – nyilatkozta Predoiu.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .