Buszok útvonalai módosulnak

Buszok útvonalai módosulnak
Mivel június 1–3. között a Bihar kerékpártúrája elnevezésű versenyen belül különböző rendezvények zajlanak, elsején 11.45–12.10, illetve 16.00–17.00 óra között, június másodikán 9.15 és 9.40, továbbá június harmadikán 18.00 és 18.30 között a 12-es és 14-es számú buszjáratok módosított útvonalak szerint közlekednek majd.

A 12. járat a Kauflandtól a Gojdu-megállóig változatlan útvonalon, a December 1 tértől pedig a következő útvonal szerint közlekedik: December 1 tér – Mihai Viteazul – Sucevei – Matei Basarab út (a Partenie Cosma líceumnál lévő megálló) – Sucevei – Horea, onnantól pedig a Nufărul negyedbeli Kauflandig az útvonal változatlan.

A 14. sz. busz útvonala a Rulikowski temető felé vezető úton változik. A Macon megállótól a William Shakespeare utcai megállóig az útvonal változatlan, utána pedig a következő: Tudor Vladimirescu – Decebal – Iuliu Maniu – Avram Iancu – Armatei Române – Universității.

Június másodikán 17 és 21 óra között a 10, 12, 14, 20, 23 és 28 buszjáratok útvonala módosul. A 10. buszjárat Velence felé menet az őssi Kauflandtól az Aradi út – Traian Blajovici – Făgărașului – Bacăului – Ion Vidu – Mihai Viteazul – December 1 tér útvonalon, onnan pedig a szokásos útján közlekedik majd. A 14. sz. járat Őssi felé a Bacăului – Ion Vidu – Mihai Viteazul – December 1 tér, majd a szokásos útvonalon közlekedik majd, a Nagyváradi Egyetem felé pedig a Tudor Vladimirescu utcáról letér a Decebal sugárútra, majd a Calea Aradului – Traian Blajovici – Islazului – Universităţii útvonalon közlekedik.

Útvonalak

A 20. sz. busz a Nufărul felé az Auchan – Aradi út – Traian Blajovici – Făgăraşului – Bacăului – Ion Vidu – Mihai Viteazul – December 1 tér útvonalon, majd a szokásos útján közlekedik majd. A 23. buszjárat a Gilányi út (Cantemir) felé, az Era Shopping Parktól a Traian Blajovici – Făgăraşului – Bacăului – Ion Vidu – Horea útvonalon, majd a szokásos úton közlekedik majd. A 28. járat az Emanuil Gojdu megálló felé vezető úton az Aradi útról (váradi reptér) a Traian Blajovici – Făgăraşului – Bacăului – Ion Vidu – Mihai Viteazul – December 1 tér útvonalon közlekedik majd, ezt követően a megszokott úton halad. A 30. buszjárat Rogériusz felé, a Leroy Merlintől az Universităţii – Bacăului – Ion Vidu – Mihai Viteazul – December 1 tér, majd a megszokott útvonalon fog közlekedni.