Bulvár

2007.09.20. 15:52

Jodie Foster és fiai jövője

<p>Jodie Foster gondol a gyermekei jövőjére, és szeretné ha majd ők is filmiparban dolgoznának. <dia width="850" height="630" alt="Jodie Foster 2007.09.20"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jodie_Foster_2007_09_20/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Jodie Foster 2007.09.20" /></a></dia>&#160;<dia width="850" height="630" alt="Jodie Foster"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jodie_Foster/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Jodie Foster" /></a></dia></p>

Jodie Foster szeretné, ha egyszer gyermekei is a kulisszák mögött dolgoznának. Bár a gyerekek még fiatalok, de érdeklődve lesik anyjuk minden szavát, amikor együtt nézik a hoollywoodi filmgyárak alkotásait.

"Amikor a fiaimnak beszélek a filmekről, mesélek a kameramozgásról, a felvételről, vagy azokról a jelentekről, ahol valami furcsa vizuális effektet használnak, el kell magyaráznom mindent.

Szeretném, ha legalább annyira szeretnék filmeket, mint ahogy én szeretem őket!” –mondja Jodie Foster.

"Ha színészek akarnak lenni, én segíteni fogom őket. De mint az anyjuk, nem engedhetem, hogy az én fantáziám alakítsa az életüket, ezért tiszteletben tartom döntéseiket, ha esetleg másban kívánnak érvényesülni.”- folytatta.

Foster még soha nem állt a kamera másik oldalán, eddigi filmjeiben, elsősorban szinésznői mivolta tükröződik, ám új filmjében a "The Brave One” című alkotásban, azonban övé a vezetőproduceri szék, csakúgy mint a főszerep.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!