ERDON Helyi hírek

2008.04.20. 19:51

Mennyei meghívót adott át

<p>Bihar megye - Saját unokáit keresztelte meg vasárnap délelőtt Sándor Lajos várad-újvárosi tiszteletes: Dániel Pétert, aki Sádor Zsolt és Novák Zsófia Aliz gyermeke, valamint Benjámint, Nagy Zoltán és Nagy Csilla kisfiát. Két behívót hozott a mennyei posta - mondta a tiszteletes - Jézus Krisztus elvárja ezt a két fiatalembert, hogy majdan a mennyei seregbe is helyük legyen.</p>

Eleget tenni a meghívásnak annyit jelent, hogy a mi urunk ettől fogva velük lesz a világ végeztéig, ezek a gyerekek tudni fogják, hogy ki az egyedüli úr fölöttük, s életüket Isten jobbkeze felöl tölthetik. Arra kérte a Fennvalót, hogy a két gyermek soha ne ismerje meg az árvaságot és elhagyatottságot, jóság és szeretet hassa át az életüket. „Add hogy viseljék nevüket boldogan és büszkén, s hogy soha meg ne szégyenüljenek se nevükért se nemzetükért” - mondta. Később átadta szülőknek a nagyszülők ajándékát, melyet a két kisfiúnak szántak: a Nagyváradi Biblia egy-egy facsimile kiadását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!