Brutális gyilkosság Felsőbányán

Brutális gyilkosság Felsőbányán
Máramaros – Egy hétéves kislány sérülésekkel és vérrel borított holttestét találták meg az erdő szélén Felsőbánya közelében. A kis holttestet levelekkel takarták le, és ezek alatt találták meg a helybeliek, akik a szülők kétségbeesett segítségkérésére indultak útnak.

Az egész közösséget sokkolta a bűntény, amelyhez még csak hasonló sem történt sohasem a környéken. A rendőrség annak reményében, hogy valamilyen nyomot talál, amelyen elindulhat, tucatnyi lakost hallgatott ki eddig.

A kislány családját teljesen lesújtotta e tragédia, de a leginkább az édesanyát és a nagymamát érintette meg a tragédia, akik megszakítás nélkül sírnak mióta megtudták a hírt. Biztosak abban, hogy valaki megölte a kislányt, de csak az igazságügyi orvos szakértő véleménye mondhatja meg, hogy mi volt a halál oka, és hogy megerőszakolták-e mielőtt meghalt.

A hétéves Denisa Stoica életvidám kislány volt. Csütörtök reggel indult el hazulról az iskolába, majd onnan 12 órakor indult el hazafelé. Amikor a szülők észlelték, hogy az idő telik, és a kislány csak nem ér haza, elindultak a keresésére, hiszen az iskola és a szülői ház mindössze 10 percre vannak egymástól.

Tiberius Stoica, a kislány édesapja mesélte, el, amit a keresés közben megtudtak „fél egy körül indult el a feleségem, hogy megkeresse. Az egyik fiú azt látta, hogy 5 lej volt a kezében a kislányomnak, és elindult a kereszt felé az egyik kis utcán.”

Voichita Zehan, a Máramaros Megyei Rendőrfelügyelőség sajtószóvivője elmondta, hogy a rendőrséget csak 16 óra 30 perckor értesítették a kislány eltünéséről. A kislány holttestét 18 óra 30 perckor találták meg Felsőbánya mellett, az erdő egy nehezen megközelíthető helyén, egy bánya mellett, levelekkel letakarva. A holttestet sérülések és vér borította. A kislány füléből kitépték a fülbevalót.

A rendőrség teljes erőbedobással nyomoz az ügyben. A helyszínelők rögzítették a nyomokat, még csütörtök este, és péntek reggel újrakezdték a nyomozást. A rendőrök pedig azon dolgoznak, hogy kiderítsék a kislánnyal mi történt az életének utolsó óráiban.

Ugyan senki sem erősítette meg Felsőbánya lakóit abban, hogy brutális gyilkosság történt, ők mégis hisznek ebben, és félnek kiengedni gyermekeiket az utcára.