Britney a végső megkattanás határán

Britney a végső megkattanás határán
Britney ugyanazon a héten kezdte el intézni adoptálási kérelmét, mint amikor kifizette saját temetését. Most akkor örökbefogadás, vagy temetés?

Britneynél még mindig van új a nap alatt. Bárki azt gondolná, hogy a pop-roncs már minden lehetséges őrültséget elkövetett, de új ötleteivel mindig sikeresen újra letaglózza a rajongóit és a bulvársajtót egyaránt.
A szőkeség most a fejébe vette, hogy adoptál egy kínai ikerpárt. A 6 éves gyerekek örökbefogadásának procedúráját Britney már elindította, de ezzel egy időben a depressziója olyan méreteket öltött, amivel már az orvosok sem tudnak mit kezdeni. Az örökbefogadás sikerességét meglehetősen kétségessé teszi, hogy az énekesnő épp elveszteni készül gyermekei láthatási jogát…
A sírhely már megvan
Talán a depressziónak köszönhető, hogy Britney 26 évesen úgy döntött: kifizeti előre saját temetését.
25,000 fontot költött az énekesnő arra, hogy megfelelő nyughelyet és körülményeket kapjon egy temetőben. Azzal indokolta a meglehetősen korainak tűnő döntést, hogy tisztában van azzal: életvitele nem enged számára túl hosszú életet.
Britney barátai komolyan aggódnak az énekesnőért, mert halmozza egymás után a meggondolatlan cselekedeteket. Az énekesnő például teljesen komolyan gondolja az örökbefogadási szándékát, de saját gyermekeit nagyon úgy tűnik, hogy a bíróság döntése miatt el fogja veszíteni.
Abban csak reménykedni lehet, hogy ha saját gyermekei felnevelésére alkalmatlannak tartják, akkor két árvát nem fog az adoptációs hivatal megszavazni neki. Amennyiben a hivatalnál nincs ilyen jellegű kontroll, akkor Britney beléphet az Angelina Jolie és Madonna nevével fémjelzett örökbefogadók táborába.