Brad Pitt elérzékenyült a szülőszobán

Brad Pitt elérzékenyült a szülőszobán
Brad Pitt végig Angeline Jolie mellett volt az ikrek születésénél a nizzai kórház szülőszobáján, ahol ő maga vágta el az újszülöttek köldökzsinórját is – közölte a People magazin hétfőn a színésznő kezelőorvosát idézve, aki szerint Brad Pitt nagyon elérzékenyült, amikor világra jöttek gyermekei.

Dr. Michel Sussmann, a sokszoros anyuka kezelőorvosa szerint a sztárpár a szülés előtt és alatt is olyan nyugodt volt, amennyire csak a körülmények engedték. A nizzai Lenval Kórház orvosa elmondta: a pár végig együtt volt és beszélgetett a vajúdás és a szülés alatt. “Mivel császármetszéssel szült, Angelina végig ébren volt, beszélgetett és nevetett. Nagyon boldogok voltak” – fogalmazott Dr. Sussmann.

Mint mondta, Brad Pitt egész idő alatt nem mozdult a színésznő mellől. “Ő volt az asszisztensem” – fogalmazott nevetve az orvos, majd hozzátette: az apuka vágta el a köldökzsinórt is. “Tökéletesen nyugodt és határozott volt, amikor pedig megszülettek a gyermekei, nagyon meghatódott és elérzékenyült” – számolt be a részletekről a doktor, aki szerint semmi probléma nem lépett fel a szülés során.

A sztárpár ikrei – Knox Leon és Vivienne Marcheline – szombaton kora este látták meg a napvilágot a francia riviérán. Dr. Sussmann szerint Jolie és az újszülöttek néhány nap múlva hagyhatják el a kórházat. Az új jövevényekkel együtt összesen hat gyermekről viselhet gondot a színészpár: három adoptált gyermekük – a hatéves kambodzsai Maddox, a négy esztendős vietnámi Pax és a hároméves etióp Zahara – mellett saját gyermeküket, a 2006-ban Namíbiában született Shilou-t nevelik.

 

Kapcsolódó cikk:

  • Megszülettek a Jolie-Pitt házaspár ikrei
  •