Botrányos oktatás: "ágaskodó" répáját tapogattatta a tanár

Nagy-Britanniában bűnösnek találta a Teesside-i bíróság azt a KRESZ-oktatót, aki az autójában több “diákjának” is eljátszotta, hogy erekciója van.

Az 51 éves Stephen Cooney egy 30 centiméteres sárgarépát dugott a nadrágjába, majd egy 40 éves tanulójának egy tökéletesen végrehajtott manőver után azt mondta: annyira jól irányította az autót, hogy erekciója lett. A vád szerint a férfi ezután a tanuló kezét ráhelyezte az “ágaskodó” zöldségre. Stephen Cooney ezt tagadta, azt azonban bevallotta, hogy a sárgarépát elrejtette a nadrágjában. Elismerem, oktatóhoz nem méltó, buta vicc volt, sajnálom, hogy megcsináltam – mondta a bíróság előtt a KRESZ-tanár.

Arra gondoltam, hogy csinálok egy ügyes viccet, de az nyilvánvalóan butaság volt – tette hozzá. Az egyik tanuló azt mondta a tárgyaláson, hogy amikor megbukott a teszten, a férfi felajánlotta, lemond arról a 80 fontról, amivel a nő tartozik neki, ha lefekszik vele. Annyit mondtam, köszönöm, Steve, de nem – emlékezett vissza a tárgyaláson a megkörnyékezett nő. Hozzátette: oktatója rendszeresen tapogatta. A bíróság szerint Stephen Cooney szexuális zaklatást követett el tanítványaival szemben.