Borson korán ébredtek

Borson korán ébredtek
„Ki korán kell, aranyt lel”, tartja a mondás, s bár utóbbiban nem valószínű, hogy részesülnek majd a Borsi Viitorul labdarúgói, de az bizonyos, hogy korán ébredtek, legalábbis ami az új idényre való felkészülést illeti.

A kiváló körülmények között edző (egyedül Bihar megyében a Viitorul labdarúgói tréningezhetnek, illetve játszhatnak villanyfénynél) határ menti település labdarúgói jó néhány nappal ezelőtt vetették bele magukat a „munkába”, s a múlt hét végén már barátságos találkozót is vívtak a jelenleg még csak amatőr szinten jegyzett csokalyi együttessel, s ha már fogadták őket, egy kisebb méretű zakóval is „megajándékozták” őket. Víg Zoltán, a Viitorul edzője elmondta, hogy bár némi erősítés ráférne az együttesre, de nagyjából már körvonalazódni látszik a pontvadászatban szereplő alakulat, amely egyelőre nem dédelget óriási álmokat, a cél továbbra is a szórakoztatás, illetve a lehetőség biztosítása a borsi és a szentjánosi tehetségek kiugrására… A hét végén újabb mérkőzést vív a Viitorul, pénteken vagy szombaton a Partiumi Keresztény Egyetem lesz a borsiak vendége.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .